Η Εταιρεία - Fitness Nutrition

Η Εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Η Fitness Nutrition  ιδρύθηκε το 2017. Σαν στόχο έχουμε την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς επίσης και την προσφορά των καλύτερων και ποιοτικότερων προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η ιστορία μας

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην Καστοριά και ξεκίνησε την λειτουργία του τον Δεκέμβρη του 2017. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο διατολόγο με σκοπό την άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας.

Όλα μας τα προϊόντα είναι μελετημένα και προσεγμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους σας. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, γι’ αυτό και όλα τα προϊόντα μας φροντίζουμε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας, έτσι ώστε να έχετε πάντα την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Είτε κάνετε πρωταθλητισμό, είτε αθλείστε για ψυχαγωγικούς λόγους, είτε για λόγους υγείας εμείς είμαστε δίπλα μας να σας προτείνουμε το κατάλληλο συμπλήρωμα για την επίτευξη του στόχου σας, πάντα στην καλύτερη ποιότητα και τιμή!     

Φροντίζουμε να ακολουθούμε πάντα τις εξελίξεις στον τομέα των συμπληρωμάτων έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας. Θα είμαστε δίπλα σας για κάθε ερώτηση και απορία που θα έχετε.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ / ΤΙΜΗΣ
Παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Με 5 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της διατροφής, μπορούμε να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα που αναζητάτε.
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία έχετε πάνω στον τομέα της διατροφής και των συμπληρωμάτων.
X